Horoscoop januari 2024

In januari 2024 leg je de basis voor een succesvolle toekomst. Mercurius retrograde eindigt in Boogschutter op 1 januari, een bijzondere dag die kracht biedt om het verleden achter je te laten. Ga je dromen achterna.

Op 11 januari, met de verfrissende nieuwe maan in Steenbok, is het een goed moment om even afstand te nemen van werk en te focussen op de lange termijn. Het zal uiteindelijk meer productiviteit en motivatie opleveren.

Het gezellige en coole Watermanseizoen onthult verschillende eigenzinnige kanten vanaf 20 januari. De kunst is om optimistisch te blijven, met de hulp van Pluto moet dat lukken. Positieve overtuigingen kunnen echt helpen om onverwachte obstakels te overwinnen.

Aan het einde van de maand moedigt Venus aan om op zoek te gaan naar serieuze romantische verbindingen, in de bestaande relatie met je vriendin of juist in het contact met een nieuwe liefde. Staat zij daar ook voor open? Wees eerlijk over je gevoel voor haar.

De volle maan in Leeuw op 25 januari kun je zien als de grote opruimer: alles wat geluk in de weg staat zal dan worden weggewerkt. De maand eindigt met onverwachte wendingen.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier.

 

Ram: 21 maart - 19 april

Loop jezelf niet voorbij. In januari kom je steeds dichterbij het bereiken van je doel, maar verwacht niet

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden