Horoscoop maart 2024

Het is alweer maart – de lente is bijna begonnen! Deze maand biedt kansen om opnieuw te beginnen. Durf groter te dromen, want wonderen bestaan. Wanneer Mercurius op 9 maart Ram binnengaat wordt het lastig om je mening voor je te houden, maar pas op voor onnodig drama.

De liefhebbende Venus stort zich op 11 maart in de romantische Vissen en relaties komen in de schijnwerpers te staan. Neem geen genoegen met minder, streef naar het grootste liefdesgeluk. De komst van het krachtige Ramseizoen valt samen met de lente-equinox en initieert het ultieme nieuwe begin op 19 maart. Grijp dat moment om veranderingen te beïnvloeden. Het is jouw leven. Door afleiding te zoeken van je problemen bescherm je je gemoedsrust op 22 maart, wanneer Mars zich onderdompelt in de ontsnappingskunsten van Vissen. Maar het probleem lost zich niet vanzelf op, dus stroop je mouwen op en ga de uitdaging aan.

Het turbulente eclipsseizoen breekt aan op 25 maart, wat abrupte veranderingen met zich meebrengt. De maansverduistering in Weegschaal helpt om de pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin een plek te geven. Laat het los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Ram: 21 maart - 19 april

Zelfvertrouwen is sexy, arrogantie is dat niet. Je wordt deze maand aangemoedigd om de juiste balans te vinden. Je zal je al snel realiseren dat

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Samen huilen

We maakten afgelopen week iets extreem vervelends mee, de emotie zit er nog steeds in. Gelukkig zijn er ook tal van geniale, fijne en liefdevolle momenten in ons heel normale gezin.

Lees verder

Verslaafd aan telefoon

'Ik leg het af tegen de smartphone van mijn vrouw. Dat apparaatje krijgt beslist meer aandacht dan ik. Naar mijn gevoel gaat het nu bergafwaarts met ons.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Queer Summer op Picl

Films over jezelf durven en mogen zijn: het jaarlijkse Queer Summer programma op Picl biedt verschillende films voor thuis op de bank, van Love Lies Bleeding tot Orlando.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden