Horoscoop april 2024

Laat je ex-vriendin los. Stel je open voor nieuwe vriendschappen en ervaringen, maar pas op: je leven kan deze maand in een oogwenk veranderen. Wat staat jou te wachten?

We bevinden ons in het midden van het eclips-seizoen. Mercurius gaat op 1 april retrograde, in de strijdlustige Ram, en we worden uitgedaagd om langer stil te staan bij beslissingen. Impulsieve of riskante acties kunnen nu behoorlijk heftige consequenties hebben. Denk daarbij aan miskopen die je niet terug kunt brengen, of liefdesaffaires waar je niet zonder kleerscheuren uit zal komen. Passie is goed, maar alle keuzes hebben gevolgen en die kun je niet altijd allemaal overzien.

De totale zonsverduistering in Ram levert op 8 april een prachtig schouwspel op (helaas niet in ons land), en deze dag zal ons uitdagen om angsten te overwinnen. Het is een goed moment om een betere versie van jezelf te worden. Emotionele lasten verdwijnen onder de volle maan in Schorpioen op 23 april. Dit is een intense, onthullende maan die uitdaagt om het verleden (lees: je ex-vriendin) los te laten. Een moeilijke beslissing zal uiteindelijk

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden