Horoscoop mei 2024

'Er bestaat veel wijsheid buiten jouw perspectief.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Het is alweer mei, de maand van de Stier en de Tweelingen! Er is verandering op komst. Op 2 mei gaat Pluto in retrograde, een subtiele aanmoediging om unieke perspectieven op actuele kwesties te verkennen. Er komen betere tijden aan wanneer de praktische nieuw maan in Stier op 7 mei veelbelovende nieuwe kansen brengt en dromen over nieuwe financiële doelen en romantische ontmoetingen. Om die doelen te realiseren, en om vooruitgang te boeken, moeten bestaande patronen en routines worden doorbroken. Spannend, maar ook verfrissend. Op 15 mei beweegt de verhelderende Mercurius naar de koppige Stier en dan doen we er goed aan om confrontaties te vermijden met mensen die zich vastbijten in hun eigen gelijk. In de tussentijd is Venus in beweging, dus een beetje flirten met die leuke dame zal vast in goede aarde vallen.

Op 25 mei is Jupiter's opvallende intrede in de extraverte Tweelingen een van de grootste keerpunten van het jaar. Op die dag is het belangrijk om goed op

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden