Horoscoop mei 2024

'Er bestaat veel wijsheid buiten jouw perspectief.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Het is alweer mei, de maand van de Stier en de Tweelingen! Er is verandering op komst. Op 2 mei gaat Pluto in retrograde, een subtiele aanmoediging om unieke perspectieven op actuele kwesties te verkennen. Er komen betere tijden aan wanneer de praktische nieuw maan in Stier op 7 mei veelbelovende nieuwe kansen brengt en dromen over nieuwe financiële doelen en romantische ontmoetingen. Om die doelen te realiseren, en om vooruitgang te boeken, moeten bestaande patronen en routines worden doorbroken. Spannend, maar ook verfrissend. Op 15 mei beweegt de verhelderende Mercurius naar de koppige Stier en dan doen we er goed aan om confrontaties te vermijden met mensen die zich vastbijten in hun eigen gelijk. In de tussentijd is Venus in beweging, dus een beetje flirten met die leuke dame zal vast in goede aarde vallen.

Op 25 mei is Jupiter's opvallende intrede in de extraverte Tweelingen een van de grootste keerpunten van het jaar. Op die dag is het belangrijk om goed op

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Samen huilen

We maakten afgelopen week iets extreem vervelends mee, de emotie zit er nog steeds in. Gelukkig zijn er ook tal van geniale, fijne en liefdevolle momenten in ons heel normale gezin.

Lees verder

Verslaafd aan telefoon

'Ik leg het af tegen de smartphone van mijn vrouw. Dat apparaatje krijgt beslist meer aandacht dan ik. Naar mijn gevoel gaat het nu bergafwaarts met ons.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Queer Summer op Picl

Films over jezelf durven en mogen zijn: het jaarlijkse Queer Summer programma op Picl biedt verschillende films voor thuis op de bank, van Love Lies Bleeding tot Orlando.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden