Horoscoop juni 2024

Een energieke start van juni brengt een luchtige sfeer, die later in de maand plaatsmaakt voor een meer kwetsbare en introspectieve stemming. Op 3 juni zorgt Mercurius in de spraakzame Tweelingen voor een intellectuele oppepper, want deze planeet voelt zich helemaal thuis in dit wendbare en nieuwsgierige sterrenbeeld. Laat je inspireren door speelse ideeën en bereid je voor op een nieuwe richting wanneer de verfrissende nieuwe maan op 6 juni verschijnt.

9 juni is een goed moment om onze kijk op productiviteit te herzien, wanneer Mars, de planeet van actie, de praktische Stier binnengaat. Vooruitgang boeken, ook al gaat het stap voor stap, is beter dan stilstaan. Conflicterende verlangens naar ruimte en intimiteit kunnen voor spanningen zorgen in bestaande relaties, maar de les die gepaard gaat met de samenkomst van Mercurius en Venus in de liefdevolle Kreeft op 17 juni is duidelijk: je krijgt niet wat je niet vraagt. Dus blijf communiceren, of je nu al lang een relatie hebt of net die leuke vrouw beter aan het leren kennen bent.

Op 20 juni begint het gevoelige Kreeft-seizoen, wat zelftwijfel en onzekerheden kan oproepen. Maar op 21 juni herinnert de volle maan in Steenbok aan onze kracht en veerkracht. Een goeie dag om eindelijk eens ten uitvoer te brengen wat je al tijden aan het uitstellen bent. Maak in ieder geval een begin; dat is het halve werk. Aan het einde van de maand zal die inzet worden beloond.

Op 29 juni trekt Saturnus zich terug in de verkennende Vissen. Gebruik deze dag om te reflecteren. Het is een goed moment om na te gaan waar je grenzen liggen.

Wat staat jou te wachten deze maand? 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Nieuwe ideeën inspireren. Dankzij een gouden tip van een vriend of vriendin ontdek jij deze maand een nieuwe

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden