Horoscoop juni 2024

Een energieke start van juni brengt een luchtige sfeer, die later in de maand plaatsmaakt voor een meer kwetsbare en introspectieve stemming. Op 3 juni zorgt Mercurius in de spraakzame Tweelingen voor een intellectuele oppepper, want deze planeet voelt zich helemaal thuis in dit wendbare en nieuwsgierige sterrenbeeld. Laat je inspireren door speelse ideeën en bereid je voor op een nieuwe richting wanneer de verfrissende nieuwe maan op 6 juni verschijnt.

9 juni is een goed moment om onze kijk op productiviteit te herzien, wanneer Mars, de planeet van actie, de praktische Stier binnengaat. Vooruitgang boeken, ook al gaat het stap voor stap, is beter dan stilstaan. Conflicterende verlangens naar ruimte en intimiteit kunnen voor spanningen zorgen in bestaande relaties, maar de les die gepaard gaat met de samenkomst van Mercurius en Venus in de liefdevolle Kreeft op 17 juni is duidelijk: je krijgt niet wat je niet vraagt. Dus blijf communiceren, of je nu al lang een relatie hebt of net die leuke vrouw beter aan het leren kennen bent.

Op 20 juni begint het gevoelige Kreeft-seizoen, wat zelftwijfel en onzekerheden kan oproepen. Maar op 21 juni herinnert de volle maan in Steenbok aan onze kracht en veerkracht. Een goeie dag om eindelijk eens ten uitvoer te brengen wat je al tijden aan het uitstellen bent. Maak in ieder geval een begin; dat is het halve werk. Aan het einde van de maand zal die inzet worden beloond.

Op 29 juni trekt Saturnus zich terug in de verkennende Vissen. Gebruik deze dag om te reflecteren. Het is een goed moment om na te gaan waar je grenzen liggen.

Wat staat jou te wachten deze maand? 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Nieuwe ideeën inspireren. Dankzij een gouden tip van een vriend of vriendin ontdek jij deze maand een nieuwe

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden