Nieuws: Partnerbijdrage

Alle kleuren van de regenboog

De kleuren vormen samen een krachtig symbool van diversiteit en acceptatie in de LGBTQIA+ gemeenschap, in de Progress Pride vlag zijn nog meer symbolen toegevoegd.

Lees verder

Leuke uniseks tassen

Ben je op zoek naar een trendy en veelzijdige tas? Zoek niet verder, want in dit artikel delen we de leukste uniseks tassen van dit moment.

Lees verder

Voel je ontspannen

In ons drukke en hectische leven ervaren we allemaal weleens stress en spanning. Gelukkig zijn er talloze eenvoudige en effectieve manieren om je innerlijke rust te herstellen.

Lees verder

Hotel chique slaapkamer

Met de juiste items en aandacht voor detail, kun je een prachtige luxueuze slaapkamer creëren, zonder dat je hiervoor een hele metamorfose hoeft te ondergaan.

Lees verder

Hapjes voor een Pride-feest

Snacks in alle kleuren van de regenboog: Watermeloensalsa, zoete aardappelfrietjes, maisbeignets, citroenrepen, edamame hummus, bosbessen-bruschetta en lavendel zandkoekkoekjes!

Lees verder

Evenveel verdienen

Gelijkheid: In deze banen verdienen vrouwen evenveel als mannen. In welke bedrijfstakken kunnen we dezelfde salarissen verwachten als onze mannelijke collega's?

Lees verder

De juiste (sport-) bh

Heb jij de hele dag gewerkt en ben je blij dat je je bh kunt uitdoen, dan is dit een belangrijk signaal dat je waarschijnlijk een te strakke bh draagt.

Lees verder

Unisex tassen

Met de evolutie van genderneutraliteit en inclusiviteit in de samenleving, is er een groeiende trend ontstaan in de mode industrie: unisex tassen zijn razend populair in 2023.

Lees verder

Gooi het roer om

Vind een andere baan door een cursus of opleiding te volgen, ook als je de juiste opleiding niet gedaan hebt of bepaalde certificaten mist.

Lees verder

Vrouwelijke voetbalhelden

Het eerste wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen werd gehouden in China in 1991. Sindsdien heeft het spel een rijke en legendarische geschiedenis ontwikkeld.

Lees verder

De beste roulettestrategieën

In tegenstelling tot andere casinospellen zoals blackjack of poker, vertrouwt roulette volledig op geluk, maar een goede strategie kan je helpen om te winnen.

Lees verder

Perfecte bril

Een modeaccessoire waarmee je je stijl kunt uitdrukken. Zorg ervoor dat je bril er niet alleen modieus uitziet, maar ook bij je gezichtsvorm past. Hoe kies je de perfecte bril voor jouw gezicht?

Lees verder

Date ideeën voor het voorjaar

Binnen of buiten: Met de volgende date ideeën kunnen jullie samen genieten van wat quality time en leren jullie elkaar nog beter kennen.

Lees verder

Zorg voor je sneakers

Schoonmaaktips en onderhoudsinstructies: Sneakers zijn niet alleen een mode-statement, maar ook een investering in je voeten. Zorg goed voor ze, zodat ze lang meegaan en er fris uit blijven zien.

Lees verder

Oase in de badkamer

Een wellness-wereld binnen handbereik: bouw je eigen thuis-spa, met etherische oliën, ontspannende aromatherapie en DIY gezichtsbehandelingen met natuurlijke ingrediënten.

Lees verder

De spanning van gokken

Gokken is een onderwerp dat al lang in films wordt verwerkt. Het biedt regisseurs de mogelijkheid om een verhaal te vertellen over de risico's, beloningen, verleidingen en gevaren.

Lees verder

Vakantie naar Italië

Elk deel van het land heeft zo zijn eigen mooie plekken. Daarom is het handig om van tevoren te bepalen waar je precies naartoe wilt gaan, en hoe.

Lees verder

Cyberpesten op het werk

Wie denkt dat pesten alleen bij jongeren of kinderen op de basisschool gebeurt, heeft het vreselijk mis. Ook op de werkvloer is online pestgedrag onder medewerkers veelvoorkomend.

Lees verder

Financieel op orde

Tips en trucs voor het verbeteren van je financiële welzijn: Het is een belangrijk aspect van ons leven dat vaak over het hoofd wordt gezien. Ben jij financieel gezond?

Lees verder

Op pad in het voorjaar

Heel langzaam komt de lente er weer aan, een mooi moment om wat leuks te ondernemen, goed of slecht weer. Kunnen jij en je partner wel wat inspiratie gebruiken?

Lees verder

Valentijnsdag 2023

Rode rozen, chocola en een lieve kaart: Wat doe jij op 14 februari? Wat geef je haar cadeau, wat gaan jullie samen doen? Het is de hoogste tijd om plannen te maken.

Lees verder

Leuke date ideeën

Binnen, buiten, actief of romantisch: Hier vind je wat ideeën om een leuke date te organiseren met je liefje, of je nu al jaren samen bent of net begint met daten.

Lees verder

Trouwauto met zonnedak

Met de toegenomen belangstelling voor hernieuwbare en duurzame energiesystemen en natuurlijk elektrisch aangedreven voertuigen, zijn auto's op zonne-energie op de voorgrond gekomen.

Lees verder

Een nieuwe vloer

Hoe bespaar je energie? Je investeert en wilt van de vernieuwing profiteren, isoleren en minder energieverbruik staan bovenaan jouw wensenlijst.

Lees verder

Fijn koken

Van een nieuwe keuken word je pas echt blij! Wil jij fijn kunnen koken in je keuken, dan zul jij zelf moeten bepalen wat je daarvoor nodig hebt. Tijd om je eens te oriënteren!

Lees verder
Lees meer