Queens at the Palace

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 november 2017
Tijd: 17:00
Type: Cafe & Party
Website: www.paleis-van-de-weemoed.nl

Locatie:

Naam: Paleis van de Weemoed
Straat: Oudezijds Voorburgwal 15
Postcode: 1012 EH
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:








Oma der Dragqueens VIKTORIA FALSE en jong blommetje ASHLEY KNIGHT bundelen hun krachten.
Iedere EERSTE VRIJDAG van de maand zullen zij u een heerlijke DINNERSHOW (letterlijk en figuurlijk!) voorschotelen. 
Kom binnen in het PALEIS VAN DE WEEMOED, waarbij u zich met zijn rode pluche nog even in de TIJDEN VAN WELEER zult voelen, en geniet van QUEENS AT THE PALACE. 
Tussen het verrukkelijke DRIE-GANGEN-KEUZEMENU door geven Viktoria en Ashley acte de précense en nemen zij u mee in hun muzikale werelden. Geniet van nummers als 'Big Spender' en 'de Rosse Buurt', zing mee met liedjes als 'Dirty Old Men' en 'Après Toi' en proef de heerlijke gerechten die u worden geserveerd.  Kortom, laat u VEROVEREN tijdens deze OUDERWETS GEZELLIGE avond uit. De twee QUEENS AT THE PALACE nodigen u graag uit. 







Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden