Roze Film & Diner

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 januari 2018
Tijd: 18:00
Type: Overige
Website: https://heidifranciscakok.wixsite.com/zaanseregenboogdames

Locatie:

Naam: Café De Groote Weiver
Straat: Industrieweg 1a
Postcode: 1521 NA
Plaats: Wormerveer
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Opgeven voor 29 januari in verband met inkoop!

Roze Film & Diner om de maand op de laatste woensdag avond van de maand. Voor 12,50 een twee gangen diner en film kijken (exclusief drankjes). Het is altijd een film die leuk is voor elke letter binnen de LHBT gemeenschap, althans dat proberen we zoveel mogelijk. Het diner is voor iedereen het zelfde en altijd een verrassing.

Vooraf reserveren is noodzakelijk (in verband met inkoop&kosten) opgave per e-mail : heidikok@yahoo.com. Of per messenger via facebook bij Heidi Francisca Kok. Na aanmelding krijgt u een bevestiging. Reservering impliceert verplichting tot betaling in verband met het winstloze oogmerk van deze avond. Betaling aan de bar van De Groote Weiver.

Programma:
18:00 Genieten van een twee gangen diner
Als we allemaal klaar zijn met eten dan: Film kijken
Na de film is de bar ongeveer tot 23:00 open.

Locatie;
Café De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer

Er is een ruime parkeer gelegenheid aanwezig. Er gaat een bus van Station Wormerveer van de Krokusstraat naar de Corbruinweg. De bus terug naar het station is de laatste bus vroeg in de avond maar het is geen probleem om na het evenement op het station afgezet te worden. Geef dit even aan bij de reservering als je graag wilt.

Routebeschreiving kan je vinden op de website van De Groote Weiver;http://degrooteweiver.nl/contact/ 

Film: Cloudburst
2011 Canada / Verenigde Staten
Avontuur / Drama
93 minuten

geregisseerd door Thom Fitzgerald
met Brenda Fricker, Olympia Dukakis en Kristin Booth

Dot en Stella zijn een opmerkelijk lesbisch koppel. Zij zijn al 31 jaar samen en zijn er voor elkaar geweest in voor- en tegenspoed. Nu zijn ze in de zeventig en Stella is hardhorend en Dot is praktisch blind. Dotts preutse kleindochter, Molly, beslist dat de beste plek voor Dot een verpleeghuis is dat in alle benodigdheden zal voorzien. Dit dwingt Stella en Dot om een gedurfde beslissing te nemen: zij zullen hun woonplaats verlaten en op weg gaan naar Canada, waar het homohuwelijk legaal is. Onderweg nemen een jonge lifter mee, Prentice.
Trailer; https://youtu.be/U89Xb9j6beo

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden