ANNE+ (Work in progress)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 maart 2018
Type: Overige
Website: https://rozefilmdagen.nl/programma/10/anne

Locatie:

Naam: Westergastheater
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Onderdeel van de Roze Filmdagen:



De makers van de nieuwe webserie geven inzicht in hun werk


ANNE+ gaat over de jonge, lesbische Anne die in Amsterdam woont en studeert. In de coming-of-age webserie die nu in de maak is staat in elk van de zes afleveringen een andere relatie centraal; we volgen Anne’s ontwikkeling gedurende vier jaar, we leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe die verschillende relaties haar hebben gemaakt tot de persoon die ze nu is.


Het doel van het project is verhalen te vertellen waarmee de doelgroep (jongeren tussen de 14 en 18 jaar, maar ook twintigers) zich kan identificeren en de plotlijn niet alleen gevormd wordt door hun geaardheid. Anne wordt gespeeld door Hanna van Vliet, bekend van De Tweeling en speelt nu in Fiddler on the Roof en Oh Baby.


Hier lees je alles over ANNE+


Tijdens dit special programma delen de makers van ANNE+ exclusief work in progess beeldmateriaal en vertellen zij, samen met leden van de cast en crew, over het belang van een serie als ANNE+.


Lees hier meer over de Roze Filmdagen


The creators of ANNE+ will share exclusive ‘work in progress’-material and together with the cast and crew will talk about the importance of web series like ANNE+.


The story is about a lesbian girl, but even more about Amsterdam's student life and relationships in which everyone can recognize themselves, regardless of their sexual orientation. A different relationship is central to each of the six episodes.


GUESTS:


Valerie Bisscheroux (director, ANNE+)


Maud Wiemeijer  (writer, ANNE+)


Hanna van Vliet  (actress, ANNE+)


Eline van Gils  (actress, ANNE+)


Djamila Landbrug  (actress, ANNE+)


Anne van Veen   (moderator, ANNE+)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden