Sheshebar Gin-tonic-editie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 mei 2018
Tijd: 20:00 - 01:00
Type: Cafe & Party
Website: http://www.sheshebar.be/

Locatie:

Naam: Salon Casa Rosa
Straat: Kammerstraat 22
Plaats: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Land: Belgie

Omschrijving:

Lieve dames,


Wat gaat de tijd toch vlug… De zon is al stevig van de partij en dus is het de hoogste tijd om in de meimaandeditie een bijkomende, eenmalige, dorstlessende en bovenal zeer lekkere verfrissing aan ons assortiment drank toe te voegen, namelijk Blue Gin with happy Tonic.


Zaterdag 5 mei 2018 vanaf 20.00 uur zwaait de deur van de SheShebar alweer uitnodigend open en zullen de dames achter de bar vakkundig en met veel toewijding en precisie het spul klaarmaken voor de liefhebbers.
“Woop woop” of schrijven we “cheers, dears”? Wat jullie ook kiezen, het wordt alvast een mooie en gezellige avond.
Men zegge het voort en van harte welkom.


Kom je voor het eerst en schrikt het je af om alleen binnen te komen? Om 20u zal een kernmedewerkster je verwelkomen aan de toog. Geef vooraf een seintje (sheshebar@gmail.com) of kom gewoon tegen 20u. We maken je graag wegwijs!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden