AutiRoze Eindhoven Kettingreactie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2018
Tijd: 19:00
Type: Cafe & Party
Website: http://www.autiroze.nl

Locatie:

Naam: Pand54 (COC Café)
Straat: Prins Hendrikstraat 54
Postcode: 5611HK
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

AutiRoze is er speciaal voor mensen met autisme en een seksuele diversiteit. Bij AutiRoze brengen we mensen samen. Dat levert verrassende ontmoetingen en interessante gesprekken op. De beweging die hierbij ontstaat, vertalen we tijdens de AutiRoze-avond van 17 mei naar een heuse kettingreactie.


In de geest van de Amerikaanse cartoonist Rube Goldberg bouwen we met elkaar een ketting van bewegende elementen die beweging op gang houden en doorgeven. Je leert elkaar pas echt goed kennen door samen te werken, dus ga samen met ons en met elkaar de uitdaging aan.


Toegang en eerste drankje zijn gratis!


AutiRoze Eindhoven organiseert iedere derde donderdag van de maand een activiteit. Kijk ook eens naar de activiteiten van onze collega's in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Arnhem. Alle informatie staat op de website!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden