Pink Pijp & Rivierenbuurt zomerpicknick

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 juli 2018
Tijd: 18:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/2230558640293350/

Locatie:

Naam: Sarphatipark, aan de oostkant van de fontein (oostkant van het Sarphatimonument)
Straat: Sarphatipark
Postcode: 1072 GB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Er lijkt een soort eindeloze zomer aan de gang dus deze maand moeten we wel gaan picknicken!
Kom daarom gezellig naar de picknick-editie van de Pink Pijp & Rivierenbuurt Borrel, ofwel de 'Pipiribo'. Kom gerust in je eentje of neem wat LHBTQIA+ -buren, -vrienden en -familieleden mee! Woon je niet in De Pijp of Rivierenbuurt? Kom gewoon, wij ♥ van alle postcodes :-)

Waar?
In het Sarphatipark, aan de oostkant van de fontein (oostkant van het Sarphatimonument).

Tijd?
Wij zijn er vanaf 18.00u, dus leuk als iedereen tussen 18.00u-19.30u komt. We blijven tot een uur of 22.00u in het park. 

Hoe?
Het is een zelfservice picknick: iedereen neemt zelf wat eten & drinken mee. Maak bijv. een salade of neem stokbrood + kaas mee en een fles wijn of wat biertjes; vooral wat je zelf lekkker vindt!

Slecht weer scenario: mocht het regenen dan hebben we een back-up locatie in de buurt. In dat geval laten we je dat op de dag zelf via email en facebook weten.

Vragen?
Stuur een bericht via facebook of email ons via info@pipiribo.nl

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden