Schaatsen Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 januari 2019
Tijd: 19:30
Type: Overige
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: Nijmegen
Straat: volgt na aanmelding
Postcode: volgt na aanmelding
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Poink breekt het ijs


Vrijdag 15 maart 2019


 


Zoek jij een leuke manier om meer lesbische vrouwen (LBT) te leren kennen en vind jij het leuk om samen actief bezig te zijn? Zoek niet langer, doe mee met deze sportieve Poink-activiteit!


Een Elfstedentocht lijkt niet onmogelijk dit jaar. Maar daar gaan we niet op wachten.  Jij kunt dit jaar zeker schaatsen, want Poink gaat het ijs op! Op vrijdagavond 15 maart gaan we los op de ijsbaan van het Triavium in Nijmegen. Vanaf 19.30 uur verzamelen we bij de ingang.


 


Het maakt niet uit of je goed kunt schaatsen of voor het eerst op het ijs staat; het gaat vooral om de gezelligheid. Je kunt tussen de rondjes door uitrusten en al kletsend weer opwarmen met een warme chocolademelk met slagroom en goed gezelschap in het café. Sta je voor het eerst op het ijs, dan is er altijd wel een aardige dame die je verder helpt. Ook als je niet wil schaatsen, maar wel wil langskomen voor de gezelligheid, ben je van harte welkom. Je betaalt dan wel de entree van de ijsbaan.


 


Het dragen van handschoenen en een muts wordt dringend geadviseerd. Daarnaast is het fris in de hal, maar omdat je actief bezig bent is het dragen van laagjes verstandig. Er kan dan altijd een laagje uit mocht het je te heet worden.


 


Heb je geen schaatsen? Geen nood, je huurt voor € 6,00 een paar ijshockey- of kunstschaatsen; noren kosten € 7,00 per paar.


 


Meld je aan via poinkschaatsen@gmail.com.


 


Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Cin, Lincy en Seline


 


Datum: vrijdag 15 maart 2019


Tijd: 19.30 uur verzamelen bij ingang Triavium


Plaats: IJsbaan Triavium, Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen


Kosten: € 10 euro, dit is inclusief de entree, Poink-euro en een drankje in het ijsbaancafe (exclusief eventueel huur schaatsen, neem daarvoor legitimatie mee)


Aanmelden: poinkschaatsen@gmail.com


Poink organiseert activiteiten voor en door lesbische (LBT) vrouwen in regio Arnhem-Nijmegen. We vinden het leuk als nieuwe vrouwen aanhaken en zullen je graag verwelkomen!


www.poink.info


https://www.facebook.com/PoinkArnhemNijmegen/

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Paarse Vrijdag 10 jaar

De GSA-actiedag waarop de hele school hun steun voor sekse, gender en seksuele diversiteit kan laten zien door paars te dragen.

Lees verder

Bekende donor

De juridische kant van moeder(s) worden met behulp van een bekende donor: over het donorcontract, erkenning en ouderlijk gezag.

Lees verder

Niet vrouwelijk genoeg

Dilemma: 'Mijn vriendin wil dat ik mascara en lipstick gebruik, want het moet vrouwelijker. Hier heb ik zó geen zin in. Het past allemaal niet bij mij.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden