PANN Fundraiser

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 april 2019
Tijd: 15:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/292080031616342/

Locatie:

Naam: TivoliVredenburg
Straat: Vredenburgkade 11
Postcode: 3511 WC
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

 


PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?


 


Host: Ellie Lust


 


Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh


 


Partytime: PANN Resident DJ's


 


 


 


Roze ouderen


 


Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel! Houd pann.nl/fundraiser en dit Facebook event in de gaten voor alle veilingitems (vanaf 1 maart)!


 


 


 


Tickets


 


Tickets voor PANN Fundraiser zijn vanaf 15 februari 10:00 uur te koop (prijzen excl. fee) via Facebook of www.pann.nl/tickets. Roze organisaties kunnen een kortingsode aanvragen door te mailen naar info@pann.nl. Deze code kun je t/m 14 maart aanvragen.


 


Regulier: €15,-


 


Kortingscode: €10,-* (5 euro korting)


 


*Maximaal 2 tickets per organisatie


 


 


 


PANN


 


Een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke kant van PANN is het PANN Fonds. Hieruit worden subsidies verstrekt aan initiatieven op het gebied van homo-emancipatie binnen Nederland. Het fonds wordt gevuld met inkomsten die we vanuit de verschillende feesten ontvangen. Iedere bezoeker draagt zo bij aankoop van een kaartje dus zijn steentje bij.


 


Tijdens PANN Fundraiser organiseert PANN een veiling om nog meer geld op te halen voor PANN voor (G)oud! Kijk op pann.nl/fundraiser voor alle veilingitems.


 


 


PANN! Voel je vrij!


 


Het leukste Straight-Friendly Gay Feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.


 


Meer info: www.pann.nl/fundraiser


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden