Roze viering

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 mei 2019
Tijd: 11:15
Type: Overige
Website: www.boskapel.nl/rozeweek

Locatie:

Naam: Augustijns centrum De Boskapel (Nijmegen)
Straat: Graafseweg 276
Postcode: 6532 ZV
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

'Lekker in je roze vel': Roze week met 3 activiteiten in de Nijmeegse Boskapel.


Van 12 tot 19 mei is het in De Boskapel / Stadsklooster Mariken Roze Week! Want anders dan de Nashville-verklaring wil doen geloven vinden wij het juist inspirerend en verrijkend om op zoek te gaan naar zingeving, geloof of spiritualiteit en de verbinding met seksuele diversiteit.

Juist in een kerkgemeenschap kun je lekker in je roze vel zitten. Voor De Boskapel / Stadsklooster Mariken reden genoeg om een spetterend programma neer te zetten onder de titel: ‘Lekker in je roze vel!’. Voor iedereen die iets heeft met seksuele diversiteit.



Zondag 12 mei: Roze viering (11:15-12:15)
We starten de Roze week met een roze viering. Augustinus zegt: ‘God licht op in mensen’ en ook ‘Zie, ik plaats mijn boog in de wolken; die zal het teken zijn van het verbond tussen mij en de aarde.’ (Genesis 9, 13) Op deze zondag vieren we de liefde en de veelkleurigheid van ons bestaan. Iedereen is welkom! Tijdens de viering is de expositie Trots van Geke Hartman te zien, zijn er mooie liederen over de liefde en vertellen enkele gasten over hun coming out.
Meer informatie op www.boskapel.nl/rozeweek.


Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden