Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 juni 2019
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/214930552723303/

Locatie:

Naam: Danscafé Marcus-Antonius
Straat: St. Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Bi-Café is een gezellige laagdrempelige bijeenkomst voor mensen die zich biseksueel, panseksueel, fluïde enz. voelen, die daar over twijfelen of die vragen hebben. Iedereen met een open houding is welkom voor een drankje, een praatje, een goed gesprek, het stellen van vragen, het leren kennen van nieuwe mensen, en ontmoeten van (oude) bekenden of een dansje.

Vanaf een uur of 21 draait dj PP weer vrolijke en dansbare muziek met een biseksueel tintje. Als je rustig wilt praten, de muziek gaat pas harder om 23:00 uur. Bovendien kun je voor in het café ook zitten om rustig te praten.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Liefde: Hoe vind ik haar?

Dilemma: 'Ik krijg bijna het gevoel dat ik een sukkel ben dat ik een liefdevolle relatie zoek. Hoe ontmoet ik een leuke vrouw die hetzelfde wil als ik?'

Lees verder

Julian

Hoe moet je verder als de liefde van je leven sterft? Fleur Pierets kon maar één ding doen: Schrijven. Het resultaat is een boek even prachtig als meedogenloos.

Lees verder

Puck in beeld

'Wanneer kwam je erachter dat je lesbisch bent? Dat is een vraag die ik vroeger nooit kreeg.' Trans in Beeld is een project van TNN.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden