Lesbische mama's en kids picknick en speeltuin

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 augustus 2019
Tijd: 14:00
Type: Overige
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: Leemkuil
Straat: Luciaweg 2
Postcode: 6523 NK
Plaats: Nijmegen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Picknicken, spelen, elkaar ontmoeten

Voor alle lesbische (LBT+) moeders mét hun kinderen. Ook uiteraard lesbische (LBT) vrouwen welkom zonder kinderen. Of met je neefje of nichtje. De kinderen kunnen lekker spelen.

De Leemkuil is een grote buitenspeeltuin in Nijmegen, rijk voorzien dankzij maar liefst negentig speeltoestellen. Vooral voor de leeftijd 3-8 jaar. Bijzonder is de gedeeltelijk ondergrondse glijbaan, maar ook zijn er een skelterbaan, trampolines, een oosters verdwaalkasteel, wat wil een kind nog meer? En er is niet alleen bos, ook dat wat Nederlandse kinderen vooral willen: water, met name een speciaal ingerichte waterspeelplaats. Bij slecht weer is er in de kantine en de Ridderzaal van alles te doen. Honden niet toegestaan.

Voor kinderen t/m 2 jaar is de entree gratis. Iedereen tussen 3 en 64 jaar betaalt 4,85 entree. We vragen daarnaast 1 euro erbij (de Poink euro) aan iedere volwassene.

We treffen elkaar daar om 14:00 bij de ingang bij het terras. We zullen zorgen dat we herkenbaar zijn (volgt nog info over). Gezellig als je komt. Fia en Lenny zijn er in ieder geval vanaf 14:00 en tot 17:00. De speeltuin is open van 10 tot 18 die dag.

Eigen eten meenemen mag. Er is ook horeca aanwezig in de speeluin. Er zijn regels in de speeltuin over plekken waar je wel en niet eigen eten mag nuttigen. Check de website van de Leemkuil hierover: https://deleemkuil.nl/bezoekersinformatie/eten-en-drinken/

Tot dan!

Groet, Fia en Lenny
Poink
www.poink.info
Poink organiseert activiteiten voor en door lesbische (LBT+) vrouwen.

Wat: Spelen, picknicken en kletsen in speeltuin de Leemkuil
Wanneer: Zondag 4 augustus van 14:00 tot 17:00.
Gastvrouwen van Poink: Fia en Lenny
Kosten: je betaalt zelf de entree van de speeltuin, volwassenen dragen 1 poink euro bij.
Aanmelden: hoeft niet, mag wel via Leemkuilpoink@gmail.com


Ook op facebook:https://www.facebook.com/events/467138100528282/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden