The Queer Intimacy Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 februari 2024
Tijd: 12:00-03:00
Type: Festival
Website: https://sexylandworld.stager.co/web/tickets/111378671

Locatie:

Naam: Sexyland World
Straat: Noordwal 1
Postcode: 1021 PX
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zaterdag  organiseren we  diverse workshops, overdag een queermarkt, gevolgd door een open mic-avond in samenwerking met The Pleasure Society die we afsluiten met een groovy dansavond.


Over het Queer Intimacy Festival:


Wij zijn LezLinkUp x Charlie McKee, een samenwerkende organisatie die zich richt op het creëren van ruimtes die vieren en het gesprek rond queer intimiteit op gang brengen.


De volgende festivaldagen zullen activiteiten rond deze tentoonstelling organiseren en zijn bedoeld om alle bezoekers uit te nodigen om dieper na te denken over het concept van intimiteit en met anderen over dit onderwerp te praten.


Op zondag zullen we opnieuw een verscheidenheid aan workshops organiseren en grotere panelgesprekken in de grote zaal: één over seksuele voorlichting (de herhaling) en één over de black queer-experience. 's avonds hebben we een verrassingsprogramma…


Voor wie er helemaal in wil duiken is er een weekendticket verkrijgbaar voor €36,- (exclusief lidmaatschap). Het kopen van een kaartje voor het hele weekend is ook een geweldige manier om aan het project te doneren. Er zijn echter ook dagtickets en een apart launch party ticket verkrijgbaar. Wij hopen op deze manier het festival voor iedereen toegankelijk te houden.


The Pleasure Society


is een plek waar het normaal is om over seksualiteit te praten en te lezen. Een plek waar je de diversiteit kunt ontdekken die seksualiteit en plezier kunnen betekenen via verschillende vormen van creatieve expressie, of het nu in een poëzieavond is of een audio-ervaring.


LezLinkUp


is een online community voor queer vrouwen, transgender en non-binaire mensen in Amsterdam om met elkaar in contact te komen. Lees hier meer: https://www.zijaanzij.nl/nieuws/6457/LezLinkUp.html 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Bij jou of bij mij?

'En die doos die in de kelder stond, wat is daar de bedoeling dan verder mee?' Ik zag de figuurlijke radertjes in Lisa's hoofd alles een plek geven. 'Wat een verhaal.' – Fran & The City

Lees verder

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden