Finest Drag Overijssel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 mei 2024
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://truecolorsnunspeet.nl/agenda/finest-drag-overijssel-coc-overijssel/

Locatie:

Naam: Cafe de Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

COC Overijssel presenteert: Finest Drag Overijssel. Ben jij de beste, mooiste, leukste of meest spectaculaire Drag Artist van Overijssel? Schrijf je dan in voor de eerste editie van deze Drag verkiezing op maandag 13 mei 2024 in De Hip in Deventer.


Stuur een mail naar finestdragoverijssel@gmail.com en je ontvangt zsm de benodige informatie. Aanvragen van de informatie kan tot 25 maart 2024, je inzending moet uiterlijk 1 april 2024 binnen zijn.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden