Finest Drag Overijssel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 mei 2024
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://truecolorsnunspeet.nl/agenda/finest-drag-overijssel-coc-overijssel/

Locatie:

Naam: Cafe de Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

COC Overijssel presenteert: Finest Drag Overijssel. Ben jij de beste, mooiste, leukste of meest spectaculaire Drag Artist van Overijssel? Schrijf je dan in voor de eerste editie van deze Drag verkiezing op maandag 13 mei 2024 in De Hip in Deventer.


Stuur een mail naar finestdragoverijssel@gmail.com en je ontvangt zsm de benodige informatie. Aanvragen van de informatie kan tot 25 maart 2024, je inzending moet uiterlijk 1 april 2024 binnen zijn.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden