Pride Viering: Geloven in je eigen waardigheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 mei 2024
Tijd: 18:45-19:45
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/448154397696766

Locatie:

Naam: ECI cultuurfabriek
Straat: ECI 13
Postcode: 6041 MA
Plaats: Roermond
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens de Roermond Pride-week organiseert de leeskring 'Een brug bouwen' een religieuze viering. Deze viering staat in het teken van het geloof in de intrinsieke waardigheid van alle mensen, ongeacht hun genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wij vieren de vrijheid en blijheid die we ervaren wanneer we volledig omarmen wie we zijn. We nodigen iedereen uit om samen met ons deze vrijheid te versterken van hen die gevangen zitten in het gevoel niet geaccepteerd te worden om wie ze zijn, voor hen die vastzitten in hun eigen angsten of vooroordelen, en voor hen die gekwetst zijn door de vooroordelen van anderen.


Wij omarmen onze waardigheid en die van jou!


Voel je vrij om met ons mee te vieren!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden