Horoscoop april 2019

In april wordt het allemaal beter. Zeker in de liefde, met een hoogtepunt in het weekend van 13 april. Voor sommigen het meest romantische weekend van het jaar, een goed moment om haar (eindelijk?) onverdeelde aandacht te geven en samen wat te ondernemen.

De volle maan van 19 april kan opschudding veroorzaken, per sterrenbeeld verschillend op welk gebied. Dat dingen net even anders zijn dan je had gedacht, zet je aan het twijfelen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Wat staat jou te wachten deze maand?

Horoscoop april 2019:

 

Ram: 21 maart - 19 april

Deze maand kun je rekenen op steun, en misschien wel uit onverwachte hoek. De tweede week van de maand is heel geschikt om nieuwe stappen te zetten of een droom te realiseren: laat je niet afleiden. Let deze maand extra op

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden