ANNE+ seizoen 2

In april vorig jaar werd bekend dat de herkenbare en spraakmakende dramaserie ANNE + er na haar short form debuutseizoen een tweede seizoen bij krijgt. En later hoorden we dat er een heuse OITNB-ster meespeelt! Ook wisten we dat de serie begin 2020 te zien zou zijn bij BNNVARA op NPO3. Maar wanneer dat dan precies zou zijn, is nu bekend! Hoofdrolspeelster Hanna van Vliet, regisseur Valerie Bisscheroux en scenarioschrijver Maud Wiemeijer lieten ons in een YouTube video weten dat de eerste aflevering van ANNE + seizoen 2 te zien is op 3 maart 2020 om 22:00 uur op NPO3. 'En als je het allemaal in 1 keer wil kijken, dan komt het diezelfde avond op NPO Start Plus. Kun je lekker bingen,' aldus Maud, Hanna en Valerie.

Dus, noteer 3 maart, 22:00 uur in je agenda: ANNE+ seizoen 2!

 

Foto: ANNE+ S1 E6, door Martijn van Gelder.

Seizoen 2 ANNE+ is Coming Out!

In acht afleveringen van 25 minuten keert hoofdrolspeelster Hanna van Vliet terug als de twintiger Anne. In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal. Hun liefdesrelaties hebben invloed op het leven van Anne en bezorgen haar ook de nodige problemen, waar ze niet altijd even verstandig mee omgaat. Anne struikelt nog steeds door het leven in deze frisse en herkenbare serie.

Over ANNE+

Het eerste seizoen van ANNE+ werd geselecteerd voor het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York en was te zien op de INPUT Conferentie 2019 in Bangkok. Eerder was de serie al geselecteerd voor de short form competitie van het internationale festival Series Mania in Frankrijk en ging het volledige eerste seizoen in première tijdens het Nederlands Filmfestival (Zij aan Zij was erbij! Lees meer en bekijk de video!). Het debuutseizoen bestaat uit zes afleveringen van ongeveer tien minuten, die onder andere online te zien zijn op YouTube en NPO3.nl. Heb jij het eerste seizoen nog niet gezien, of wil je even je geheugen opfrissen? Bekijk het eerste seizoen dan hier!

ANNE+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is een co-productie van Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films en BNNVARA. Meer informatie over ANNE+ is te vinden bij BNNVARA, op de website van ANNE+ en op Zij aan Zij!

In september 2018 zaten Hanna, Maud en Valerie aan tafel bij Margriet van der Linden. Dat was vlak voordat de afleveringen voor het eerst uitgezonden zouden worden op televisie (lees hier meer!).

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden