Horoscoop oktober 2021

Aan het begin van de maand valt de nieuwe maan in Weegschaal samen met Pluto die zijn retrograde beëindigt in Steenbok op 6 oktober. De mix van deze energie biedt nieuwe kansen om het voortouw te nemen in relaties en de moed te hebben om assertief te zijn.

Er staat iets te gebeuren binnen de sociale orde die we kennen. Na de nieuwe maan gaat Venus op 7 oktober Boogschutter binnen en brengt optimistische, overvloedige en uitgaande energie die je een verkennende en hoopvolle benadering van liefde kan geven, als je ervoor openstaat.

Nieuwe connecties maken én meer geld binnenhalen is mogelijk als je het grote geheel maar in de gaten houdt. Door een hyperfocus kun je belangrijke informatie missen, met grote consequenties

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden