Horoscoop oktober 2021

Aan het begin van de maand valt de nieuwe maan in Weegschaal samen met Pluto die zijn retrograde beëindigt in Steenbok op 6 oktober. De mix van deze energie biedt nieuwe kansen om het voortouw te nemen in relaties en de moed te hebben om assertief te zijn.

Er staat iets te gebeuren binnen de sociale orde die we kennen. Na de nieuwe maan gaat Venus op 7 oktober Boogschutter binnen en brengt optimistische, overvloedige en uitgaande energie die je een verkennende en hoopvolle benadering van liefde kan geven, als je ervoor openstaat.

Nieuwe connecties maken én meer geld binnenhalen is mogelijk als je het grote geheel maar in de gaten houdt. Door een hyperfocus kun je belangrijke informatie missen, met grote consequenties

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden