Horoscoop oktober 2021

Aan het begin van de maand valt de nieuwe maan in Weegschaal samen met Pluto die zijn retrograde beëindigt in Steenbok op 6 oktober. De mix van deze energie biedt nieuwe kansen om het voortouw te nemen in relaties en de moed te hebben om assertief te zijn.

Er staat iets te gebeuren binnen de sociale orde die we kennen. Na de nieuwe maan gaat Venus op 7 oktober Boogschutter binnen en brengt optimistische, overvloedige en uitgaande energie die je een verkennende en hoopvolle benadering van liefde kan geven, als je ervoor openstaat.

Nieuwe connecties maken én meer geld binnenhalen is mogelijk als je het grote geheel maar in de gaten houdt. Door een hyperfocus kun je belangrijke informatie missen, met grote consequenties

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden