Horoscoop oktober 2021

Aan het begin van de maand valt de nieuwe maan in Weegschaal samen met Pluto die zijn retrograde beëindigt in Steenbok op 6 oktober. De mix van deze energie biedt nieuwe kansen om het voortouw te nemen in relaties en de moed te hebben om assertief te zijn.

Er staat iets te gebeuren binnen de sociale orde die we kennen. Na de nieuwe maan gaat Venus op 7 oktober Boogschutter binnen en brengt optimistische, overvloedige en uitgaande energie die je een verkennende en hoopvolle benadering van liefde kan geven, als je ervoor openstaat.

Nieuwe connecties maken én meer geld binnenhalen is mogelijk als je het grote geheel maar in de gaten houdt. Door een hyperfocus kun je belangrijke informatie missen, met grote consequenties

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden