Pride: Ik wil niet

Pride Amsterdam, altijd een feestje natuurlijk en zeker na die lange tijd corona. Het is mooi dat het allemaal weer kan en ik zou staan te popelen zoals elk jaar, als ik het niet zowat in mijn broek deed voor een confrontatie met mijn ex.

Het ging uit in de eerste week van april. Voor de tweede keer, maar nu was het definitief. We hebben het ruim een jaar geprobeerd, nu was de koek echt op. Onze break up was niet gemoedelijk. Of vriendelijk, of warm. Het was een drama.

Het begon er mee dat ik tegen haar zei dat ik het jammer vond dat ze me altijd zo buiten haar vriendengroep hield. Als we samen waren was het meestal erg fijn, maar in combinatie met haar vrienden deed ze kortaf tegen me, of vertelde het gewoon niet als ze met anderen ging stappen. Ik begreep niet goed waarom dus besloot haar ernaar te vragen. Dat gesprek liep uit de hand en werd een ruzie. Ze verweet me dat ik haar claimde, ik vroeg of ze zich soms voor mij schaamde, zij riep dat ik me niet zo moest aanstellen, kortom: Lekker constructief allemaal. Achteraf gezien was die ruzie het begin van het einde. Er was iets geknapt, bij ons allebei. Maar in plaats van als twee volwassen mensen ons verlies nemen en op een gezonde manier uit elkaar gaan,

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden