The Prom in het theater

De Broadway-musical The Prom werd genomineerd voor verschillende Tony Awards. In 2020 kwam de populaire filmversie van The Prom uit met een geweldige cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Kerry Washington, Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Nu is het eindelijk zover, The Prom zie je vanaf 17 september in het theater in heel Nederland! Met mooie rollen voor onder andere Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Joke de Kruijf, Pia Douwes, Dennis Willekens en Barry Beyer.

Recap, het verhaal

In 2020 las je over de filmversie van The Prom op Netflix. Heb je de film (nog) niet gezien of kun je wel even een kleine samenvatting gebruiken? Lees hier het artikel terug en bekijk de trailer van de film.

The Prom begint met twee New Yorkse theateracteurs, Dee Dee Allen en Barry Glickman, die in een Broadway-show spelen die enorm flopt. Door de pers afgeschreven, lijken al hun kansen verkeken en is er van hun carrière niet veel over.

Ondertussen heeft de middelbare scholier Emma Nolan het zwaar in de liefde. Ze mag van de conservatieve voorzitter van de ouderraad niet naar het eindfeest van het school komen met haar vriendin, Alyssa Green.

De uitgerangeerde Broadway artiesten Dee Dee en Barry (in de Nederlandse musical gespeeld door Pia Douwes en Dennis Willikens) 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden