The Prom in het theater

De Broadway-musical The Prom werd genomineerd voor verschillende Tony Awards. In 2020 kwam de populaire filmversie van The Prom uit met een geweldige cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Kerry Washington, Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Nu is het eindelijk zover, The Prom zie je vanaf 17 september in het theater in heel Nederland! Met mooie rollen voor onder andere Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Joke de Kruijf, Pia Douwes, Dennis Willekens en Barry Beyer.

Recap, het verhaal

In 2020 las je over de filmversie van The Prom op Netflix. Heb je de film (nog) niet gezien of kun je wel even een kleine samenvatting gebruiken? Lees hier het artikel terug en bekijk de trailer van de film.

The Prom begint met twee New Yorkse theateracteurs, Dee Dee Allen en Barry Glickman, die in een Broadway-show spelen die enorm flopt. Door de pers afgeschreven, lijken al hun kansen verkeken en is er van hun carrière niet veel over.

Ondertussen heeft de middelbare scholier Emma Nolan het zwaar in de liefde. Ze mag van de conservatieve voorzitter van de ouderraad niet naar het eindfeest van het school komen met haar vriendin, Alyssa Green.

De uitgerangeerde Broadway artiesten Dee Dee en Barry (in de Nederlandse musical gespeeld door Pia Douwes en Dennis Willikens) 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden