The Prom in het theater

De Broadway-musical The Prom werd genomineerd voor verschillende Tony Awards. In 2020 kwam de populaire filmversie van The Prom uit met een geweldige cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Kerry Washington, Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Nu is het eindelijk zover, The Prom zie je vanaf 17 september in het theater in heel Nederland! Met mooie rollen voor onder andere Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Joke de Kruijf, Pia Douwes, Dennis Willekens en Barry Beyer.

Recap, het verhaal

In 2020 las je over de filmversie van The Prom op Netflix. Heb je de film (nog) niet gezien of kun je wel even een kleine samenvatting gebruiken? Lees hier het artikel terug en bekijk de trailer van de film.

The Prom begint met twee New Yorkse theateracteurs, Dee Dee Allen en Barry Glickman, die in een Broadway-show spelen die enorm flopt. Door de pers afgeschreven, lijken al hun kansen verkeken en is er van hun carrière niet veel over.

Ondertussen heeft de middelbare scholier Emma Nolan het zwaar in de liefde. Ze mag van de conservatieve voorzitter van de ouderraad niet naar het eindfeest van het school komen met haar vriendin, Alyssa Green.

De uitgerangeerde Broadway artiesten Dee Dee en Barry (in de Nederlandse musical gespeeld door Pia Douwes en Dennis Willikens) 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden