Door haar ogen

Sanne heeft, sinds kort, een open relatie met haar vriendin. Ze deelt met ons hoe dat in z'n werk gaat, waar ze als stel tegenaan lopen en hoe je zoiets eigenlijk doet, een open relatie hebben. Deel 1 lees je hier, deel twee, 'Haar eerste date', vind je hier. Dit is deel 3 van de serie De Kers en de Taart.

 

Het is donker buiten en mijn vriendin zit achter het stuur. Terwijl we door de nacht rijden vraag ik aan mijn vriendin hoe het eigenlijk voor haar begon met de jonge vrouw die een oogje op haar bleek te hebben…

Mijn vriendin: 'Ik was samen met jou op een feest. Daar sprak een jonge vrouw ons aan die ons vroeg of wij een open relatie hadden. Toen ik half open antwoordde, wilde ze weten welke helft. Daarop zei ik dat ik niks mocht en jij alles en toen keek ze een beetje beteuterd. Vervolgens vroeg ze: 'Hoe werkt dat?' Ik antwoordde dat ik niets buiten de deur doe en dat jij in principe alles mag. We dronken nog een drankje gezamenlijk spraken over van alles en nog wat. Het gesprek ging alle kanten op. Ergens riep ze dat ze misschien wel een foute vrouw was. En jij zei dat ik meestal aan een knuffel van 5 of 10 seconden wel genoeg heb om te voelen of een vrouw fout of 'goed' is.

Op dat moment realiseer ik mij dat het voor een buitenstaander misschien een rare uitspraak is. Voor ons is het dat niet. Mijn vriendin is niet alleen de allerbeste knuffelaar die je maar kunt wensen, ze voelt ook heel erg goed dingen aan.

Mijn vriendin: 'Toen heb ik haar een knuffel gegeven, wel ongemakkelijk met jou erbij. Je bent ook wel eens jaloers geweest toen ik iemand anders naar jouw zin te lang had geknuffeld.'

Ik weet precies waar ze het over heeft en ik realiseer me wat een geluk het is dat ik die jaloezie

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden