Horoscoop juni 2023

Wat staat jou te wachten?

Deze maand heeft een verfrissende start met een heldere volle maan in Boogschutter op 4 juni: Het einde van een periode met een hoop leermomenten. Vragen zijn beantwoord en wijsheden opgedaan. Geniet van de aandacht die je krijgt van degenen die van jou houden en verken je verborgen interesses zonder schaamte terwijl Venus vanaf 5 juni de vorstelijke Leeuw doorkruist. 

Mercurius reist door de nieuwsgierige Tweelingen op 11 juni, waardoor het rationele denkvermogen en onze mentale helderheid een boost krijgen. Op deze dag worden we op verschillende manieren aangemoedigd om vragen te stellen, over nieuwe ideeën na te denken en situaties vanuit verschillende hoeken te bekijken. Op dezelfde dag duikt Pluto retrograde terug in de wijze en gecontroleerde Steenbok. Denk eens na over

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden