And Just Like That

Je weet nooit wat de toekomst brengt…. Behalve dat op 22 juni het tweede seizoen van de Sex & the City sequel And Just Like That in première gaat op HBO Max.

De originele Sex & the City vierde vorige week haar 25ste verjaardag: De serie was vanaf 1998 te zien op tv en op HBO Max vind je nu een special met hoogtepunten, nooit vertoonde beelden en andere extra's.

Vorig jaar zag je het eerste seizoen van And Just Like That, een moderne versie en 'hoe is het nu met'- verhalen over Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), die de 'queerness' van de serie een stevige update geeft door haar relatie met Che Diaz (Sara Ramirez).

Meer over seizoen 1 lees je hier (+video!).

Waar in het eerste seizoen de befaamde Samantha Jones (Kim Kattrall) schitterde door afwezigheid, zal ze- als we de geruchten mogen geloven- toch even haar gezicht laten zien tegen het einde van dit nieuwe seizoen. De karakters uit S1 zie je ook nu weer terug: Mario Cantone als Anthony Marentino, Sarita Choudhury als Seema Patel, Nicole Ari Parker als Lisa Todd Wexley en Karen Pittman als Dr. Nya Wallace. Ook zullen Sam Smith en niemand minder dan Gloria Steinem hun opwachting maken. Volgens showrunner Michael Patrick King staan ons daarnaast nog een paar verrassingen te wachten… Updates volg je hier.

Seizoen 2 van And Just Like That zie je vanaf volgende week op de streamingdienst HBO MAX.

Op HBO Max zie je diverse queer classics, zoals Gia (Angelina Jolie!) en Desert Hearts. Aanraders zijn bijvoorbeeld ook Gentleman Jack, Betty en Angels in America.

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden