Horoscoop juli 2023

Het is zomer! Er hangt ambitie in de lucht aan het begin van deze maand, te beginnen met een ijverige volle maan in Steenbok op 3 juli. Actie-georiënteerde Mars in Maagd op 10 juli is gewapend met zorgvuldig uitgedachte strategieën die helpen om doelen te bereiken. Vergeet niet dat aandacht voor detail vaak belangrijker is dan tempo.

Extra of ongewenste emoties kunnen de kop op steken als de nieuwe maan op 17 juli diepe gevoelens aan het licht brengt. Op 22 juli schiet de zon door de creatieve en dramatische leeuw, een uitgelezen moment om passie en moed de vrije loop te laten (tijd voor een liefdesverklaring?). Op dezelfde dag kunnen normen en waarden onder vuur komen te liggen, met ook een risico voor (te) impulsieve zomeraankopen.

Wanneer asteroïde Chiron door Ram trekt op 23 juli zal een gevoel van onverschrokkenheid de boventoon voeren. Chiron heerst over innerlijke pijn. Een verhoogd bewustzijn van angsten en onzekerheden zal het makkelijker maken om deze pijn te verwerken. De maand eindigt wanneer Mercurius verplaatst naar de consequente Maagd – een comfortabele positie voor de planeet om het denken te beheersen. Deze praktische en realistische energie moedigt aan om bij de feiten te blijven: We kunnen niet altijd allemaal gelijk hebben.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Geef jezelf een welverdiend klopje op je schouder. Dit zal je helpen om gemotiveerd te blijven om je carrièredoelen te behalen. Je hebt al laten zien dat je snel kan werken en leveren. Nu is het tijd om

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden