Even opwarmen

Samen met haar vriendin Mia trotseert Mijntje ouders in ontkenning, gekke reacties van collega's en menig spannend avontuur: de rondborstige, roodharige biseksuele Mijntje is een creatie van Margreet de Heer (de eerste Stripmaker des Vaderlands!) en deelt al sinds 2004 haar getekende lief en leed met ons. Dat is al twintig jaar! Ter ere daarvan kun je nu kiezen voor een van de nieuwe Mijntje-albums als welkomstgeschenk bij je Premium membership van Zij aan Zij én binnenkort lees je een interview met maker Margreet de Heer!

Margreet heeft in de afgelopen jaren ook vele andere indrukwekkende projecten opgezet (zie margreetdeheer.com en bekijk het nieuwe Wetenschapsalbum-in-de-maak: 'Zo dit dat'!). Mijntje vindt je tegenwoordig ook in StripGlossy.

Mijntje, Mia en Zina

Mijntje heeft al jaren een relatie met Mia. Een nieuwe ontwikkeling is dat Zina bij de twee is ingetrokken: Een sekswerker die het liefst als poes behandeld wil worden. Margreet: 'Dat opent allerlei nieuwe perspectieven. Mijn vingers jeuken om die te gaan tekenen!' Meer over Mijntje, Mia en Poes Zina lees je hier!

Vandaag is Zina bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden