The L word: TRAILER!

Het nieuwe seizoen van The L word komt er aaaaan! Vandaag heeft Showtime de officiële trailer gelanceerd – bekijk 'm hieronder!

Sinds begin dit jaar is bekend dat de serie inderdaad een vervolg krijgt, na een lange tijd van speculeren. Showtime maakt acht nieuwe afleveringen. Producent Ilene Chaiken, die The L word bedacht, is weer betrokken bij de serie als uitvoerend producent.

Je ziet oude bekenden- die geen spat zijn veranderd of juist een complete metamorfose hebben ondergaan- en vele nieuwe gezichten. Generation Q is coming!

 

Showtime: De officiële trailer van 'The L word – Generation Q'

De langverwachte opvolger van zes seizoenen L word gaat op 8 december in première, op de zender Showtime. Hoe en waar 'The L word – Generation Q' in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Kijk terug: Een verzameling van favoriete momenten uit de serie. Wist je dat de laatste aflevering van het laatste, zesde seizoen alweer 10 jaar geleden is?!

Lees ook: 'Toen ik The L word keek...'

*

Blijf op de hoogte, ook van al het nieuws rondom The L word!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden