L word in Nederland!

Het is zover: L word Generation Q is binnenkort in Nederland te zien! Vanaf 13 april vind je Generation Q op Videoland (hier)!



Videoland (die trouwens ook co-sponsor is van de docu Meisjesjongensmix – thumbs up@ Videoland!) gaat de serie uitzenden vanaf 13 april. Maak kennis met nieuwe personages en zie hoe het oude bekenden vergaat: Wordt Bette de nieuwe burgermeester van Los Angeles? Hoe zit het met het huwelijk van Shane? Welke wendingen neemt de bewogen relatie van Alice en Natalie (en Gigi?!), en waarom komt Tina terug naar L.A.?

Je ziet het vanaf 13 april op Videoland.

 

 

Spoiler alert: In de vierde aflevering is Shane jarig. Er is een surprise party voor haar georganiseerd in haar eigen bar. A trip down memory lane

  

 

Wees alvast gewaarschuwd: Seizoen 1 eindigt met een heftige cliffhanger.

Gelukkig werd eerder al bekend dat er een tweede seizoen wordt gemaakt!

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden