L word Gen Q

Jaa! Het langverwachte tweede seizoen van The L word Generation Q is los! In Amerika weliswaar, maar zeer binnenkort kun je ook in Nederland zien hoe het verder gaat met Shane (Kate Moennig), Alice (Leisha Hailey), Tess (Jamie Clayton), Bette (Jennifer Beals) Dani (Arienne Mandi), Sophie (Rosanny Zayas), en Sarah Finley (Jacqueline Toboni).

Dit seizoen zullen er gastrollen vertolkt worden door Donald Faison (Scrubs), Griffin Dunne (House of Lies, This is Us) and Vanessa Williams. Niemand minder dan Rosie O'Donnell speelt de verloofde van Tina, en haar staat een ongemakkelijke introductie te wachten met de hechte vriendengroep in Los Angeles. Verder gaan er geruchten dat Angie Porter-Kennard (dochter van Tina en Bette) een halfbroer of zusje heeft, Alice een boek gaat schrijven en dat Helena Peabody haar gezicht laat zien in het nieuwe seizoen.

 

 

Het tweede seizoen bestaat uit 10 afleveringen (twee meer dan het eerste seizoen!).

Lees hier meer & bekijk alvast meer video's!

In de Verenigde Staten ging het tweede seizoen vandaag online in première en op 8 augustus op televisie bij Showtime. Het goeie nieuws: Vanaf 21 augustus is de serie ook in Nederland te zien! Op Videoland zie je vanaf dan elke week een nieuwe aflevering.

Het eerste seizoen van The L word Generation Q liep af met een behoorlijke cliffhanger. Even je geheugen opfrissen? The L word Generation Q seizoen 1 zie je ook op Videoland.

En! Daar vind je ook alle seizoenen van de originele L word! (2004 – 2009)

 

Lees ook:

 

*

Blijf op de hoogte!

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden