Morgen ben ik weer alleen

'Ik wil haar liefde maar voor één nacht.' Afgelopen vrijdag kwam er een nieuw nummer uit van Jasha Eliane, een 21-jarige queer popartiest uit Tilburg. Het nummer 'Morgen ben ik weer alleen' gaat over de korte liefde tussen twee vrouwen, 'een verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen,' zegt Jasha. Met woorden als: 'Ik wil haar liefde maar voor één nacht, de dag erna ben ik weer verward.' En 'Als ik beter voor mezelf zorg, dan is het zoeken meer decor,' neemt ze je mee in deze heel kortstondige liefde.

Luister het nieuwe nummer op Spotify!

In april 2021 lanceerde Jasha Eliane haar eerste queer single: 'Love is Love'. Verder bracht ze afgelopen jaar het nummer 'MIJN VROUW' en 'In de kast met kerst' uit.

Het zou super cool zijn als ik met mijn muziek de LHBTI+ community kan inspireren. Ik zie nog zoveel mensen struggelen met hun geaardheid. Dat vind ik echt jammer. Juist om die reden vind ik het heel belangrijk om als artiest super open te zijn over mijn geaardheidLees ook ons interview met Jasha en volg haar op Instagram! 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden