Morgen ben ik weer alleen

'Ik wil haar liefde maar voor één nacht.' Afgelopen vrijdag kwam er een nieuw nummer uit van Jasha Eliane, een 21-jarige queer popartiest uit Tilburg. Het nummer 'Morgen ben ik weer alleen' gaat over de korte liefde tussen twee vrouwen, 'een verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen,' zegt Jasha. Met woorden als: 'Ik wil haar liefde maar voor één nacht, de dag erna ben ik weer verward.' En 'Als ik beter voor mezelf zorg, dan is het zoeken meer decor,' neemt ze je mee in deze heel kortstondige liefde.

Luister het nieuwe nummer op Spotify!

In april 2021 lanceerde Jasha Eliane haar eerste queer single: 'Love is Love'. Verder bracht ze afgelopen jaar het nummer 'MIJN VROUW' en 'In de kast met kerst' uit.

Het zou super cool zijn als ik met mijn muziek de LHBTI+ community kan inspireren. Ik zie nog zoveel mensen struggelen met hun geaardheid. Dat vind ik echt jammer. Juist om die reden vind ik het heel belangrijk om als artiest super open te zijn over mijn geaardheidLees ook ons interview met Jasha en volg haar op Instagram! 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden