Morgen ben ik weer alleen

'Ik wil haar liefde maar voor één nacht.' Afgelopen vrijdag kwam er een nieuw nummer uit van Jasha Eliane, een 21-jarige queer popartiest uit Tilburg. Het nummer 'Morgen ben ik weer alleen' gaat over de korte liefde tussen twee vrouwen, 'een verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen,' zegt Jasha. Met woorden als: 'Ik wil haar liefde maar voor één nacht, de dag erna ben ik weer verward.' En 'Als ik beter voor mezelf zorg, dan is het zoeken meer decor,' neemt ze je mee in deze heel kortstondige liefde.

Luister het nieuwe nummer op Spotify!

In april 2021 lanceerde Jasha Eliane haar eerste queer single: 'Love is Love'. Verder bracht ze afgelopen jaar het nummer 'MIJN VROUW' en 'In de kast met kerst' uit.

Het zou super cool zijn als ik met mijn muziek de LHBTI+ community kan inspireren. Ik zie nog zoveel mensen struggelen met hun geaardheid. Dat vind ik echt jammer. Juist om die reden vind ik het heel belangrijk om als artiest super open te zijn over mijn geaardheidLees ook ons interview met Jasha en volg haar op Instagram! 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Jezelf zijn, hoe doe je dat?

Antiboy: de podcast van schrijver Valentijn Hoogenkamp. Verschillende gasten praten over genderidentiteit en geaardheid in alle geuren en kleuren. Wanneer voel jij je echt jezelf?

Lees verder

Vieze energie

Roomser dan de paus: Spirituele vriendin heeft kritiek op mijn onenightstands, scharrels met vreemden, mannen én vrouwen. Ik vind dat ze er geen bal mee te maken heeft.

Lees verder

Rollercoaster naar ons gezin

De focus op ovulatie en menstruatie. Wel of niet ongesteld deze maand. Zo ontzettend spannend. En uiteindelijk zenuwslopend. Vol goede moed begonnen we aan het proces...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden