Morgen ben ik weer alleen

'Ik wil haar liefde maar voor één nacht.' Afgelopen vrijdag kwam er een nieuw nummer uit van Jasha Eliane, een 21-jarige queer popartiest uit Tilburg. Het nummer 'Morgen ben ik weer alleen' gaat over de korte liefde tussen twee vrouwen, 'een verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen,' zegt Jasha. Met woorden als: 'Ik wil haar liefde maar voor één nacht, de dag erna ben ik weer verward.' En 'Als ik beter voor mezelf zorg, dan is het zoeken meer decor,' neemt ze je mee in deze heel kortstondige liefde.

Luister het nieuwe nummer op Spotify!

In april 2021 lanceerde Jasha Eliane haar eerste queer single: 'Love is Love'. Verder bracht ze afgelopen jaar het nummer 'MIJN VROUW' en 'In de kast met kerst' uit.

Het zou super cool zijn als ik met mijn muziek de LHBTI+ community kan inspireren. Ik zie nog zoveel mensen struggelen met hun geaardheid. Dat vind ik echt jammer. Juist om die reden vind ik het heel belangrijk om als artiest super open te zijn over mijn geaardheidLees ook ons interview met Jasha en volg haar op Instagram! 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden