Verbinding en verwarring

Sanne heeft, sinds kort, een open relatie met haar vriendin. Ze deelt met ons hoe dat in z'n werk gaat, waar ze als stel tegenaan lopen en hoe je zoiets eigenlijk doet, een open relatie hebben. Deel 1 lees je hier, deel twee, 'Haar eerste date', vind je hier. Deel 3, 'Door haar ogen', lees je hier en dit is het vierde deel van de serie De Kers en de Taart.

 

'Over welke aspecten die komen kijken bij een open relatie zal ik nu eens gaan schrijven?' Vraag ik mijn vriendin. Het is namelijk niet een onderwerp dat je direct in woorden kunt vangen. Veel mensen hebben er een beeld bij, maar het is meestal niet het beeld van de werkelijkheid zoals wij het ervaren. 'Ik denk dat het ook goed is om het over de andere kant te hebben' zegt mijn vriendin. 'Ik moet er namelijk niet alleen met jou voor zorgen dat het met onze relatie, onze boot, goed blijft gaan. Ik heb ook te maken met haar en haar boot.'

Hoe was dat voor jou, omgaan met de andere boot?, vraag ik mijn vriendin. 'Nou, in het begin probeerde zij mij kennis te laten maken met haar partner, voor een goedkeuring denk ik. Ik weet niet waarom eigenlijk. Ik dacht alleen maar: Waarom moet ik met jouw partner

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden