Even zweten

Samen met haar vriendin Mia trotseert Mijntje ouders in ontkenning, gekke reacties van collega's en menig spannend avontuur: de rondborstige, roodharige biseksuele Mijntje is een creatie van Margreet de Heer (de eerste Stripmaker des Vaderlands!) en deelt al sinds 2004 haar getekende lief en leed met ons. Dat is al twintig jaar!

Ter ere van dit mooie jubileum kun je nu kiezen voor een van de nieuwe Mijntje-albums als welkomstgeschenk bij je Premium membership van Zij aan Zij! (klik hier.) Ook lees je binnenkort een interview met maker Margreet de Heer.

Margreet heeft in de afgelopen jaren nog vele andere indrukwekkende projecten opgezet (zie margreetdeheer.com en bekijk het nieuwe Wetenschapsalbum-in-de-maak: 'Zo zat dat'!). Mijntje vindt je tegenwoordig ook in StripGlossy.

Mijntje, Mia en Zina

Mijntje heeft al jaren een relatie met Mia. Een nieuwe ontwikkeling is dat Zina bij de twee is ingetrokken: Een sekswerker die het liefst als poes behandeld wil worden. Margreet: 'Dat opent allerlei nieuwe perspectieven. Mijn vingers jeuken om die te gaan tekenen!' Meer over Mijntje, Mia en Poes Zina lees je hier!

Vandaag had Zina een zware dag op haar werk…

 

*

Meer Mijntje vind je hier!

 

Blijf op de hoogte:

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden