Nieuws: Uit de kast

Coming Out Day 2023

Jezelf zijn is het allerbelangrijkste. Maar hoe pak je het aan? Hoe deden anderen het? Wij vroegen verschillende BN'ers hoe zij uit de kast gekomen zijn. Lees alle Coming Out- verhalen!

Lees verder

Coming Out Dag 2022

Speciale aandacht voor het moment waarop iemand uit de kast komt: Door het hele land worden er op en rond 11 oktober vele verschillende programma's en activiteiten georganiseerd.

Lees verder

Toptennisster neemt voortouw

Ze is de eerste Russische tennisster die uit de kast komt: Daria Kasatkina (25) laat weten dat ze een vriendin heeft en vindt dat er in Rusland anders gekeken moet worden naar homoseksualiteit.

Lees verder

Coming Out Dag 2021

Iedereen moet het hele jaar door zichzelf kunnen zijn. Daar vragen we op 11 oktober aandacht voor. Regenboogvlaggen worden gehesen en door het hele land wordt er van alles georganiseerd.

Lees verder

Mijn naam is Elliot

Elliot Page: 'Ik heb er geen woorden voor hoe geweldig het voelt om eindelijk genoeg van mezelf te houden om te kunnen zijn wie ik echt ben.'

Lees verder

Coming Out Dag 2020

Openlijk voor je seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomen; Coming Out Dag als zichtbare ondersteuning voor LHBTI+'ers en boodschap aan iedereen: Zet je in voor acceptatie van diversiteit.

Lees verder

Coming Out Dag

'Uit de kast komen bevordert zichtbaarheid en daarmee acceptatie.' National Coming Out Day is sinds 1988 elk jaar op 11 oktober in landen over de hele wereld.

Lees verder
Lees meer