Bijeenkomst: Zijn biculturele LHBTIQ’s veilig in Amsterdam?

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 december 2018
Tijd: 18.30-22.00 uur
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Podium Mozaïek, Studio Flex (begane grond), Amsterdam
Straat: Bos en Lommerweg 191
Postcode: 1055 DT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Biculturele LHBTIQ’s in Amsterdam hebben zich de afgelopen jaren meer georganiseerd. Velen van hen zijn zichtbaarder geworden, maar tegelijkertijd brengt dit ook onveilige situaties met zich mee.
 
LHBTIQ vluchtelingen zijn in hun landen niet veilig en kunnen zichzelf niet zijn en biculturele LBHTIQ’s zijn in eigen land op de vlucht voor familie om zichzelf te kunnen zijn. In hoeverre kunnen we er in Amsterdam voor zorgen dat iedereen veilig zichzelf kan zijn? Deze avond delen we persoonlijke verhalen en gaan biculturele LHBTIQ organisaties in dialoog over veiligheid in Amsterdam.
 
Deze bijeenkomst is onderdeel van Jezelf kunnen zijn in Amsterdam, een programma dat zich richt op enerzijds empowerment van biculturele LHBTIQ’s (lesbisch, homo, biseksueel, transgender, intersekse, queer) en anderzijds het leggen van de verbinding met Amsterdam als geheel.


Aanmelding is verplicht. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. U kunt zich aanmelden via chris@connectingdifferences.nl

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Carmen & Lola

Een authentieke, exotische en zinderende liefdesgeschiedenis met gepassioneerde flamencomuziek, nu te zien in de bioscoop.

Lees verder

Ellie aan de verkeerde kant

Documentaire: Ellie Lust in gesprek met slachtoffers en de 'verkeerde kant': degenen die zich schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie en -geweld.

Lees verder

'Ze stinkt uit haar mond'

Hoogstpersoonlijk: 'Ze is echt heel leuk en lief en slim en sexy en alles wat op mijn wensenlijstje stond, maar die geur…'

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond