Speeddate en Borrel voor roze (wens)ouders

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 januari 2020
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/db-2020-01-31/

Locatie:

Naam: nog nader te bepalen
Plaats: Den Bosch
Land: Nederland

Omschrijving:

Ben je homo, lesbisch, bi of single? Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder? Kom dan naar de kinderwens-speeddate van stichting Meer dan Gewenst op vrijdagavond 31 januari 2020 in Den Bosch. Voor co-ouderschap focussen we bij deze speeddate op wensouders uit Brabant en Gelderland.  Behalve een speeddate is er op deze avond ook een borrel voor roze (wens)ouders. Hiervoor zijn ouders uit het hele land welkom om hun ervaringen met elkaar uit te wisselen. Een gespecialiseerde familierechtadvocaat is aanwezig om juridische vragen te beantwoorden.


WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE SPEEDDATE?


We doen ons best je minimaal 4 (en maximaal 10) gesprekken te laten hebben met andere wensouders. We kunnen niets garanderen, omdat we afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen. Je wordt ingedeeld in een groep met wensouders die dezelfde constructie overwegen als jij en uit dezelfde regio komen. De gesprekken duren 8 minuten.


‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.


De speeddate vindt plaats op vrijdagavond 31 januari in Den Bosch, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekendgemaakt.


Aanmelden voor de speeddate en de borrel kan via www.meerdangewenst.nl

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder

Koppelpogingen

Dilemma: Mijn vrienden proberen me steeds maar te koppelen, maar ik ben happy single op het moment en de koppelpogingen beginnen vervelend te worden. Wat zou jij doen?

Lees verder

ANNE+ Trailer S2!

Dat volwassen leven is toch anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren? Seizoen 2 is op 3 maart te zien!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden