The Hague Pride Walk 2020

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 juni 2020
Tijd: 13:00-22:00
Type: Groot Event
Website: http://thehaguepride.com/the-hague-pride-walk/

Locatie:

Naam: Internationaal Homomonument Den Haag
Straat: Laan van Reagan en Gorbatsjov
Postcode: 2514 AN
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

The Hague Pride Walk 2020


13:00u – Vanaf 13:00u verzamelen bij het homomonument bij de Koekamp.


14:30u – vertrek Pride Walk


Op zaterdag 13 juni 2020 zal een stoet van het Internationale Homomonument op het Malieveld (Koekamp) naar de locatie van de The Hague Pride  lopen, om aandacht te vragen voor seksuele diversiteit en LHBTI-acceptatie. Met de Walk wordt seksuele- en genderdiversiteit gevierd en laten wij zien dat iedereen in Den Haag zichzelf moet kunnen zijn. Van jong tot oud, van geboren Hagenezen tot LHBTI-vluchtelingen, van homo tot transgender en aseksuelen, iedereen willen wij vertegenwoordigen.Tevens is de Pride Walk er om de acceptatie van seksuele en genderdiversiteit in de samenleving vergroten.


LHBTI staat voor Lesbische vrouwen, Homoseksuele mannen, Biseksuelen, Transgenders en Intersekse.


Dit jaar wordt wederom de The Hague Pride Walk georganiseerd door COC Haaglanden en andere LHBTI organisaties in samenwerking met stichting Manjefiek van The Hague Pride.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Het rijk alleen

Mijn keel zat dicht. Mijn handen wisten niet wat ze moesten doen. Ik kon haar niet aanraken. Niet hier. Niet nu. | De vrouw op de brug – deel 2.

Lees verder

Boeken als voorbeeld

Manon Sikkel is schrijfster en Kinderboekenambassadeur. Ze strijdt voor diversiteit en inclusiviteit, want 'voor kinderen is alles normaal'. #ikleesthuis is haar initiatief.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden