Wandel mee met de Potige Dames

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 juli 2021
Tijd: 11:00-15:00
Type: Overige
Website: https://www.depoda.nl/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De Potige Dames is een wandelclub, lekker lopen met een aantal vrouwen in de natuur. De groep staat open voor alle lesbische en biseksuele vrouwen.


Elke tweede zondag van de maand wordt er een wandeling gemaakt van ongeveer 16 kilometer. Deze wordt elke vierde zaterdag herhaald. De begin- en eindpunten zijn per openbaar vervoer bereikbaar.


Ook wordt één keer per jaar een weekend georganiseerd.


Ontstaan uit een handjevol vrouwen op een Roze Zaterdag is de Potige Dames uitgegroeid tot een club met 150 leden. Gelukkig loopt niet iedereen elke keer mee! Dat zijn er ongeveer twintig, afhankelijk van het weer.


Kijk op de website waar de wandeling is.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden