Finest Drag Overijssel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 mei 2024
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://truecolorsnunspeet.nl/agenda/finest-drag-overijssel-coc-overijssel/

Locatie:

Naam: Cafe de Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

COC Overijssel presenteert: Finest Drag Overijssel. Ben jij de beste, mooiste, leukste of meest spectaculaire Drag Artist van Overijssel? Schrijf je dan in voor de eerste editie van deze Drag verkiezing op maandag 13 mei 2024 in De Hip in Deventer.


Stuur een mail naar finestdragoverijssel@gmail.com en je ontvangt zsm de benodige informatie. Aanvragen van de informatie kan tot 25 maart 2024, je inzending moet uiterlijk 1 april 2024 binnen zijn.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden