Nieuws

Ex over de vloer

Mijn nieuwe vriendin beschouwt haar ex als goede vriendin, en ze is de tweede mama van de kinderen. Ze moet altijd welkom zijn, vindt ze. Het zint me niet. Wat zou jij doen?

Lees verder

Goeie bestemming

'Die doos gaat eruit. We gaan van dit hele drama een museumstuk maken.' Willy had het helemaal uitgedacht. 'Kijk, hier gaan we morgen heen, je mag mee als je wilt.' - Fran & The City

Lees verder

Vrouw uit de kast

Stella Heman nam het platform over: 'Ik help heel graag mensen die met zichzelf in de knoop zitten en hun geaardheid willen onderzoeken, of die steun nodig hebben bij het uit de kast komen.'

Lees verder

Taboedoorbrekende LHBT+ expo

Een 'krachtige boodschap van inclusie en acceptatie.' De gedurfde expositie in de Oude Lutherse Kerk, met werk van kunstenaar Arjan Spannenburg, richt schijnwerpers op LHBT+ acceptatie.

Lees verder

Europese verkiezingen

Breng je stem uit! 'Er staat veel op het spel bij de Europese verkiezingen,' aldus COC-voorzitter Astrid Oosenbrug. Maak op 6 juni een goed geïnformeerde keuze.

Lees verder

Horoscoop juni 2024

'Verander je benadering van intimiteit. Duik niet gelijk het bed in met de vrouw die je nog maar net hebt leren kennen.' – Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier.

Lees verder

Great Granate Gala

Samenspraak van kleur: de samenkomst van verschillende stemmen leidt tot een uitwisseling van informatie, ervaringen en gevoelens en zet aan tot kritische reflectie.

Lees verder

Café De Kurk

Arnhem heeft nu 'een plek waar heel de queer community zichzelf kan zijn.' The Queer Collective opende een café, wij gingen langs en vroegen oprichters Joost, Mina en Peet er alles over!

Lees verder

Kieswijzer Europese verkiezingen

Kieswijzer: maak een goed geïnformeerde keuze op 6 juni. Op Rainbowvote.nu van COC vind je de partijstandpunten over LHBTIQ+ kwesties en de profielen van 'regenboogkandidaten'.

Lees verder

Achter de feiten aan

'Nou, ik heb wel een paar vragen ja.' Ik kon het gevoel van irritatie niet van me afschudden sinds Lisa zo plompverloren melding had gemaakt van haar ex-vriendin. Is iedereen soms gay hier?

Lees verder

Ontkiemende liefde

Reikhalzend naar uitgekeken en nu is het bijna zover! Vrijdag 31 mei verschijnt het boek van Renée van Marissing, de eerste uitgave van lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers. Wij spraken Renée!

Lees verder

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder
Meer Nieuws & Achtergronden