Hoezo seks stuk?!

Het nieuwe Mijntje album is onderweg! Na het eerste album, Mijntje uit de kast, werd ook album nummer twee succesvol gefinancierd via de crowdfunding actie en verschijnt begin 2024. In dit nieuwe album krijgen Mijntje en haar vriendin Mia het te stellen met exen, geheimen, slippertjes en rammelende eierstokken. Hoe ze dat overleven? Met elkaar natuurlijk!

De rondborstige, roodharige biseksuele Mijntje is een creatie van Margreet de Heer (de eerste Stripmaker des Vaderlands!) en deelt al sinds 2004 haar getekende lief en leed met ons. Samen met haar vriendin Mia trotseert zij ouders in ontkenning, gekke reacties van collega's en menig spannend avontuurtje.

Maker Margreet de Heer heeft in de afgelopen jaren vele andere indrukwekkende projecten opgezet (zie www.margreetdeheer.com). Vanaf heden is Mijntje ook te vinden in StripGlossy

Mijntje heeft al jaren een relatie met Mia. Een nieuwe ontwikkeling is dat Zina bij de twee is ingetrokken: Een sekswerker die het liefst als poes behandeld wil worden. Margreet: 'Dat opent allerlei nieuwe perspectieven. Mijn vingers jeuken om die te gaan tekenen!' Meer over Mijntje, Mia en Poes Zina lees je hier!

Vandaag gaan Mijntje en Mia oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' (daarover lees je hier meer!) en schreef het voorwoord voor het eerste album: Mijntje uit de kast.

 

*

Meer Mijntje vind je hier!

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden