Nieuws: Feuilleton

Fran & The City

Ze werd er geboren maar weet er niks meer van; toen ze met haar ouders verhuisden van New York naar Amsterdam was zij pas twee jaar oud. Frances gaat terug naar haar 'roots' in The City That Never Sleeps.

Lees verder

Mona de Handy Cat

'Het is voor jou', zei mijn vader. 'Verkoop het, verhuur het. Doe ermee wat je wilt.' Ik besloot om er zelf te gaan wonen, in Amsterdam was ik wel klaar. - Fran & The City, deel 2.

Lees verder

De doos

Lisa sprong op. 'Kom, ik laat het je zien. Heb je de sleutel?' De kelder zag eruit zoals je van een gebouw uit 1923 zou verwachten, Goudgrijp was er niets bij. - Fran & The City, deel 3.

Lees verder

Was het maar waar

'Mijn vriendin en ik hebben het heel vaak geprobeerd, we werden maar niet zwanger. Het werd een obsessie. En twee jaar later ging ze bij me weg.' - Fran & The City, deel 4.

Lees verder

Avonturen en veroveringen

Het was een onbezonnen vrijheid, een kracht die ik mezelf had toegeëigend, om met genoeg durf en drank elk weekend een verse vrouw het bed in te praten. - Deel 5.

Lees verder

Nieuwsgierig aagje

Ik werd geconfronteerd met foto's waarop Peet haar ex stond af te lebberen en ik vroeg me af of ik haar ooit zo verliefd naar mij had zien kijken. - Fran & The City, deel 6.

Lees verder

Alice in Wonderland

Het was maar twee keer voorgekomen dat online contact had geleid tot iets wat nog spectaculairder was dan ik had kunnen fantaseren. Dat was met Peet, en toen ik 'het stel' ontmoette. - Deel 7.

Lees verder

Door de spijlen het bos

De volgende ochtend zat ze in de keuken. Of ze die nacht naast me heeft gelegen wist ik niet, ik had in ieder geval niets gemerkt. 'Waar was je nou?' – Fran & The City, deel 8.

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Lees meer