Astrologie en sterrenbeelden met PLUC

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 december 2019
Tijd: 13:45-16:00
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/pg/PLUC-157963944276132/about/?ref=page_internal

Locatie:

Naam: Utrecht
Straat: Utrecht
Postcode: Utrecht
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Astrologie en sterrenbeelden met PLUC; kleine basiscursus voor het lezen van je geboortehoroscoop!


Als je in een tijdschrift je daghoroscoop leest, geloof je dat? Of is geloof in astrologie meer weggelegd voor een ander sterrenbeeld, bijvoorbeeld de grensopzoekende schorpioen? Of de gevoelige vis vanwege de mystiek? Of is dit meer iets voor de analytische maagd, maar misschien is deze daar eigenlijk te kritisch voor? Zo kunnen we over alle 12 sterrenbeelden wel wat zeggen, maar dan zou de wereld maar uit 12 soorten mensen bestaan. Er zijn namelijk maar 12 sterrenbeelden. Maar we hebben heel veel planeten, we hebben huizen, we hebben aspecten en we hebben transits. En alles bij elkaar maakt je horoscoop zo uniek als je zelf bent.


Deze middag gaat Suzan naar het hele plaatje kijken van onze individuele geboortehoroscoop. Niet alleen het teken waaronder je geboren bent (waar je zon staat), maar ook waar de andere planeten staan en wat dat betekent en wat belangrijke thema's zijn in je persoonlijke horoscoop.


Neem je eigen horoscooptekening mee. Deze kun je maken door op www.astro.com gratis je eigen Astrodata in te voeren.  Je moet daar in ieder geval een naam (hoeft niet je eigen naam te zijn), geboortedatum en geboortetijd en geboorteplaats invoeren. Als die data erin zitten kun je onder drawings and calculations, je natal chart tevoorschijn halen.


Deze kun je printen, liefst ook met de cijfers en symbolen die aan de linkerkant van de tekening staan. Deze symbolen en cijfers geven aan waar de planeten exact staan op je geboortetijd. Deze hele geboortehoroscoop gaan we met elkaar onderzoeken.


Je bent welkom om 13.45 uur en om 16.00 uur stoppen we. Na afloop drinken we nog wat met wie dat leuk vindt.


Locatie: in het centrum van Utrecht, het adres ontvang je na opgave.


Laat snel weten of je meedoet aan Ariene: vandenblinka@planet.nl


 


PLUC staat voor Platform LesBisch Utrecht COC Midden-Nederland. PLUC organiseert kortdurende praatgroepen en ca 10 x per jaar een losse activiteit. Wil je deze mails niet meer ontvangen, laat dat dan even weten.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden