TWIN Parties Corona Editie + eten

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 2 augustus 2020
Tijd: 15:00
Type: Cafe & Party
Website: https://allevents.in/events/twinparties-2-aug-2020-de-corona-editie/200019866309126

Locatie:

Naam: Nog onbekend
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

TWIN Parties komt met een aangepaste zomer editie in CORONAstijl.


Zolang het RIVM het gevaarlijk vindt te dansen, schreeuwen en zingen, passen ze hun editie aan en kunnen we plaats nemen aan tafels (dus geen dansfeestje dit keer). Ze verzinnen iets leuks om aan tafel te kunnen rouleren voor wie wil. Binnen 45 en buiten 75 tafeltjes, dus ruimte genoeg. We kunnen kiezen uit een cafe arrangement of een diner arrangement. Meer informatie m.b.t. bijvoorbeeld de kosten volgen binnenkort. Heb je zin om met samen te gaan, stuur mij een bericht: klaartjebloks@gmail.com en dan houd ik je op de hoogte.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Summerland

Mythes en magie bestaan niet? Door onverwacht bezoek komen emoties en geheimen uit het verleden boven die Alice lang probeerde te onderdrukken. Binnenkort in de bios!

Lees verder

Ze was van mij

Ik had geen berichtje teruggekregen van Mel. Ik moest wachten, wachten. Nog twee dagen en dan zou ik weten of mijn toekomst met of zonder haar zou zijn. | De vrouw op de brug, deel 29.

Lees verder

Probleemgeval

'Mijn leidinggevende weet dat ik ook val onder de groep met die lastige, lange letterreeks. Hij onderdrukt zijn lach en slikt wat ongemak weg.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden