Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 augustus 2020
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: St. Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ook in de zomer gaan we enthousiast door. De vorige keer waren er ruim 20 mensen, dus de behoefte aan ontmoeting groeit. Zeker in de tijd van Corona.

Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen die zich op de een of andere manier tot mensen van meer dan 1 geslacht of gender aangetrokken (kunnen) voelen, ongeacht hoe je je in de praktijk gedraagt of hoe je jezelf identificeert. Ook partners, vrienden, familie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een drankje, een praatje, het stellen van vragen, het uitwisselen van ervaringen, een bitterballetje, een dansje enz.

Voor nieuwe mensen en mensen die met vragen zitten zijn er altijd gastmensen aanwezig om mensen op te vangen. zij zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo.

Aan het begin van de avond zitten we vooraan bij het raam, als het drukker wordt verhuizen we naar achteren of, als het weer dat toelaat, naar het terras.

Ivm Corona hanteert Marcus-Antonius een gezondheidsprotocol wat uiteraard ook voor ons geldt. Dat betekent dat er binnen maximaal 30 mensen mogen zijn, en op het (overdekte en verwarmde) terras ongeveer evenveel. Verder houden we 1,5 meter afstand. Er wordt aan de deur geteld, en vol is vol. Dus als je zeker wilt zijn dat je naar binnen kunt, zorg dat je op tijd bent.

Als je verkoudheidsklachten of koorts hebt, blijf dan thuis. Bij de ingang worden nog enkele andere vragen gesteld ter controle.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer & mentale gezondheid

LIVECAST: Ervaringen en perspectieven vanuit de LHBTQI+ gemeenschap op mentale gezondheid en de geestelijke gezondheidszorg. – Pakhuis de Zwijger.

Lees verder

Shirley

Elisabeth Moss speelt de rol van de beruchte schrijfster Shirley Jackson. Zij en haar man, professor Hyman, nemen het jonge koppel Rose en Fred in huis... Deze week in de bioscoop.

Lees verder

Rotterdam Pride 2020

Kunsthal wordt episch centrum van de Rotterdam Pride Conference 2020. De zevende editie van Rotterdam Pride zal een aangepaste maar geen mindere editie worden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden