Online Huiskamercafé - thema drijfveren

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 november 2020
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-huiskamercafe-thema-drijfveren-vrijdagavond-27-november-2020/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor lesbische vrouwen (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.


Je gaat in kleine groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van vragen rondom het thema. Loes en Lenny zijn de gastvrouwen en zij zullen vooraf de vragen bedenken om het gesprek goed op gang te brengen. De vragen zijn bedoeld om met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen.


Thema: ‘Drijfveren’
Het thema voor vrijdag 27 november is ‘Drijfveren’. Wat drijft jou? Welke persoonlijke waarden zijn belangrijk in jouw leven en waarom eigenlijk? Waar krijg je energie van? Wat kost jou energie? Welke typen mensen heb jij het liefst om je heen?


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels.


Dit online huiskamercafé (voorheen de online borrel) wordt georganiseerd door Loes en Lenny.


Online Huiskamercafé – thema “Drijfveren”
Datum: vrijdagavond 27 november 2020
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: gratis. Vanaf december 2020 vragen we een klein bedrag per Huiskamercafé.
Gastvrouwen: Loes en Lenny
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen (LBTQ+) in de regio Arnhem en Nijmegen. Voor het online Huiskamercafé is elke lesbische vrouw (LBTQ+), onafhankelijk van waar zij / die woont, welkom. De voertaal is Nederlands. Doe je ook mee?


Kijk ook eens op onze Facebookpagina.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Sound Of Our Harmony

COC Songfestival presenteert verrassende online show 'Sound Of Our Harmony'. Het belooft een muzikale 'feel good' show te worden en is via diverse kanalen te zien.

Lees verder

The Haunting of Bly Manor

Horror! Een 'lesbisch liefdesverhaal met geesten', getraumatiseerde kinderen, een nanny, huishoudster, een tuinier en ongeziene krachten, te zien op Netflix.

Lees verder

Meisje, vrouw, anders

Volg de levens van twaalf vrouwen - waaronder een non-binaire social media-influencer en een lesbische toneelschrijver - die elk op zoek zijn naar iets, in tijden van verdeeldheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden