Laura Gräper is Miss Gay Holland 2014

Stichting Pink Promiss kroonde zaterdag de lesbische Laura Gräper (24) tot Miss Gay Holland 2014.  Van de 9 deelnemende vrouwen kreeg zij de meeste stemmen. 

Laura speelde bij AZ voetbal op het hoogste niveau, en haalde in haar jongere jaren zelfs het Nederlands elftal onder de 19. Toch besloot ze het roer om te gooien, omdat het haar op financieël vlak niet genoeg opbracht. Tegenwoordig is ze vooral bekend van haar deelname aan Utopia, een realityprogramma van SBS 6 waarin 15 kandidaten 1 jaar de tijd krijgen om een geheel nieuwe samenleving op te bouwen.

Haar tattoo met de tekst 'bad girl' staat symbool voor haar stoere, uitgesproken persoonlijkheid. Een pittige dame die zowel in haar privéleven als op TV lekker zichzelf is en out & proud. Haar geaardheid steekt ze, net als haar mening, niet onder stoelen of banken. Reden genoeg om haar de titel Miss Gay Holland toe te kennen, zo vonden veel stemmers. 

Stichting Pink Promiss ziet de verkiezing als middel om het taboe rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit te doorbreken. Jaarlijks kunnen mensen zowel zichzelf als anderen nomineren. pinkpromiss.nl

Reageer:

Recent nieuws:

Ellie Lust: Onweerstaanbaar

Wat is de aantrekkingskracht van deze stoere vrouw met blond stekeltjeskapsel? Hoe kan het dat een politiewoordvoerder is uitgegroeid tot een volksheld?

Lees verder

Marrakech

Rozer kan niet in Marokko. 'Juist voor vrouwen is er buiten de gebaande paden veel interessants te ontdekken. Mariëtte laat het je zien.

Lees verder

Meer dan 25 jaar samen?

Hoe houdt de relatie, de liefde, het samenzijn stand? Welke hobbels hebben jullie samen genomen? Hoe blijf je jezelf? Waarop had jullie relatie mis kunnen lopen?

Lees verder
Meer nieuws