Laura Gräper is Miss Gay Holland 2014

Stichting Pink Promiss kroonde zaterdag de lesbische Laura Gräper (24) tot Miss Gay Holland 2014.  Van de 9 deelnemende vrouwen kreeg zij de meeste stemmen. 

Laura speelde bij AZ voetbal op het hoogste niveau, en haalde in haar jongere jaren zelfs het Nederlands elftal onder de 19. Toch besloot ze het roer om te gooien, omdat het haar op financieël vlak niet genoeg opbracht. Tegenwoordig is ze vooral bekend van haar deelname aan Utopia, een realityprogramma van SBS 6 waarin 15 kandidaten 1 jaar de tijd krijgen om een geheel nieuwe samenleving op te bouwen.

Haar tattoo met de tekst 'bad girl' staat symbool voor haar stoere, uitgesproken persoonlijkheid. Een pittige dame die zowel in haar privéleven als op TV lekker zichzelf is en out & proud. Haar geaardheid steekt ze, net als haar mening, niet onder stoelen of banken. Reden genoeg om haar de titel Miss Gay Holland toe te kennen, zo vonden veel stemmers. 

Stichting Pink Promiss ziet de verkiezing als middel om het taboe rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit te doorbreken. Jaarlijks kunnen mensen zowel zichzelf als anderen nomineren. pinkpromiss.nl

Reageer:

Recent nieuws:

Hoogstpersoonlijk: Meervoudig genot

"Ik dacht dat het een sprookje was, een mythe. Eén orgasme krijgen vond ik al lastig genoeg."

Lees verder

Demonstratie: EU, grijp in!

Stop de vervolging van LHBTI'ers in Egypte en Azerbeidzjan! - Beelden uit Amsterdam.

Lees verder

Coming out - verhalen

Hoe kwam jij uit de kast?

Lees verder
Meer nieuws